Ons team

Persoonlijk contact en betrokkenheid zijn voor Go Pure ontzettend belangrijk. Hieronder een woord van de eigenaar. Meer informatie over ons team vindt je op www.gopure.nl.


Go Pure

Pure Expeditie is onderdeel van Go Pure

Pure Expeditie is onderdeel van Go Pure. Meer weten? Ga naar onze hoofdpagina www.gopure.nl.

Ytsje-Janne

Eigenaar

Wij zijn ontdekkers en Pure Expeditie is het ondernemend onderdeel van Go Pure! We zijn alweer volop bezig met de reizen voor 2019 en het zou erg leuk zijn als je aan mee wilt delen en naar een van onze bestemmingen wilt!

‘Een bijdrage leveren aan de dromen van kinderen in de wereld’ dat is mijn droom. Want dáár wil ik iets voor doen. En om dromen uit te laten komen is een basis nodig zoals gezondheidszorg en onderwijs. En dat vind ik zo prachtig aan Go Pure: je inzetten voor een betere toekomst! En daarnaast ben ik een grote voorstander om jezelf te ontwikkelen en de wereld te ontdekken. Ooit ben ik zelf een jaar in het buitenland geweest en heeft mij enorm verrijkt. Voor mij komen mijn passies in dit werk samen. Ik help je graag verder in het zoeken en begeleiden van een waardevolle buitenlandse ervaring waarin je iets kan betekenen. Je kunt mij bereiken op janne@gopure.nl


Ontvang onze nieuwsbrief

Nieuws, reisverhalen en meer!