Veerle

16 jaar,Sri Lanka

De goede sfeer in de groep is voor mij het hoogtepunt! Ik had nooit verwacht dat we zo snel zo’n hechte groep zouden worden!

Lisette

16 jaar,Sri Lanka

Ik vond het Special needs project het allerleukste met de kinderen. We hebben daar een middag leuke activiteiten gedaan zoals watergevecht met waterballonnen, gestoepkrijt, touwtje gesprongen en geëlastiekt. De kinderen daar waren zo ontzettend vrolijk! We hebben daar een top middag gehad!

Marieke in Sri Lanka

Marloes

16 jaar,Sri Lanka

Omdat ik altijd al iets van de wereld wilde zien en het eigenlijk een kinderdroom van mij was ben ik mee op expeditie gegaan. Toen wij op school deze kans kregen heb ik die gelijk met beide handen aangepakt en heb ik me er ook echt 100% voor in gezet. Ik vond alles geweldig en ik voelde me overal op m’n gemak!

Leonie expeditie

Leonie

17 jaar,Cambodja, Indonesië, Nepal, Sri Lanka

Mijn tijd in Cambodja was echt geweldig! We hebben super veel gedaan en gezien, dankzij ons geweldige programma. Dankzij deze reis heb ik wat van het echte Cambodja gezien. Niet alleen de dingen die de gemiddelde toerist bezoekt, maar ook het Cambodja buiten de toerisme om. En achteraf gezien was dat nog het aller mooiste om te zien!

Lynn

16 jaar,Sri Lanka

Ik vond de safari in het Udawalawe national park het allerleukste! Het was heel bijzonder om alle verschillende dieren te zijn. Op een gegeven moment zagen we een kudde olifanten, later zagen we dat er ook een baby olifant bij stond! Hier hebben we lang bij stil gestaan zodat we ze goed konden bekijken. Dit was een hele bijzondere ervaring. Qua vrijwilligerswerk vond ik ook het Special needs project het leukst.

Jiska

16 jaar,Sri Lanka

Ik vond de verschillende projecten leuk en het was gaaf om zoveel van Sri Lanka te zien!

Docent Sri Lanka

Maaike

27 jaar,Sri Lanka

Het was een bijzondere reis!  Het ontdekken van een andere cultuur bleek voor veel van ons een eyeopener te zijn. Mede omdat we het van zo dichtbij mochten meemaken. Het was een win-win situatie zowel voor ons als de mensen daar, dit vond ik bijzonder mooi. Het was voor mij de eerste expeditie als docent en de reis is ver boven mijn verwachtingen uitgestegen. (docent Noordik)

Met je school op expeditie
Kaya in Sri Lanka

Kaya

16 jaar,Sri Lanka

Je kijkt om je heen en overal zijn schone vrouwen in gekleurde sari’s, kinderen spelend onderweg naar school in hun prachtig nog witte schooluniformpjes.
De auto’s razen door elkaar over grote wegen waarlangs allerlei kraampjes zijn waar ze van alles verkopen. Het is zo druk, maar in mijn hoofd word ik er rustig van.

Een reis die ik nooit zal vergeten. Het voelde als thuis!

Sri Lanka Expedition

Verantwoord en veilig

Bij PURE! Expedition staat veiligheid hoog in het vaandel. Lees hier alles over veiligheid.

Veiligheid

Inspiratie

Wil je meer lezen en zien over PURE! Expedition? Download dan onze inspiratiebrochure.

Inspiratiebrochure

Ontvang onze nieuwsbrief

Nieuws, reisverhalen en meer!