Sterre

18 jaar,Indonesië

“Het uitzetten van een schildpadje was de hoogtepunt van de expeditiereis!”

Nienke

17 jaar,Indonesië

“De Mount Batur beklimmen en snorkelen vond ik het leukst!”

Otie

18 jaar,Indonesië

”Tijdens de busreizen hoorden we altijd hetzelfde liedje. In dit liedje was een zin die heel goed bij onze expeditiegroep past: ‘Maybe we’re perfect strangers’. We waren namelijk vreemden van elkaar maar nu zijn we een hele hechte groep geworden.”

Isabel

16 jaar,Indonesië

Een enorm leuke ervaring! Veel dingen gezien die een ‘gewone’ toerist nooit zou zien. Hele leuke vriendinnen aan overgehouden, waarmee ik deze ervaring kan delen.

Daniek

17 jaar,Indonesië

“Naar het eiland gaan vond ik erg leuk! Dan zie je toch wel echt de dingen die je verwacht voordat je naar Bali gaat, zoals de Blue Lagoon bijvoorbeeld. Ook het snorkelen daar vond ik erg leuk!”

Chelsea

17 jaar,Indonesië

”Geweldig! Veel nieuwe indrukken en zeker voor herhaling vatbaar.”

Tanja

57 jaar,Indonesië

Als begeleidster van de groep kan ik terugkijken op 18 gezellige dagen waar 10 met elkaar onbekende jongelui een groep zijn geworden die in een mooie vakantie veel hebben beleefd, geleerd en ervaren. Volgend jaar wil ik wel weer zo’n groep begeleiden!

Leonie expeditie

Leonie

17 jaar,Cambodja, Indonesië, Nepal, Sri Lanka

Mijn tijd in Cambodja was echt geweldig! We hebben super veel gedaan en gezien, dankzij ons geweldige programma. Dankzij deze reis heb ik wat van het echte Cambodja gezien. Niet alleen de dingen die de gemiddelde toerist bezoekt, maar ook het Cambodja buiten de toerisme om. En achteraf gezien was dat nog het aller mooiste om te zien!


Verantwoord en veilig

Bij PURE! Expedition staat veiligheid hoog in het vaandel. Lees hier alles over veiligheid.

Veiligheid

Inspiratie

Wil je meer lezen en zien over PURE! Expedition? Download dan onze inspiratiebrochure.

Inspiratiebrochure

Ontvang onze nieuwsbrief

Nieuws, reisverhalen en meer!