Docent expeditie Cambodja

Karel Karsten

55 jaar,Cambodja

Alles was tot in de puntjes verzorgd en alles zat goed in elkaar. PURE! Expedition in drie woorden: Enthousiast, verrassend en goed georganiseerd! (docent Maartenscollege)

emma in Cambodja

Emma

17 jaar,Cambodja

Ik vond het superleuk om de cultuur van Cambodja te leren kennen. De mensen daar hebben mijn gedachten over het dagelijks leven echt veranderd. Ik waardeer alles veel meer.

Leonie expeditie

Leonie

17 jaar,Cambodja, Indonesië, Nepal, Sri Lanka

Mijn tijd in Cambodja was echt geweldig! We hebben super veel gedaan en gezien, dankzij ons geweldige programma. Dankzij deze reis heb ik wat van het echte Cambodja gezien. Niet alleen de dingen die de gemiddelde toerist bezoekt, maar ook het Cambodja buiten de toerisme om. En achteraf gezien was dat nog het aller mooiste om te zien!

Gerja docent expeditie

Gerja

26 jaar,Cambodja

Een gave reis om op terug te kijken. Een echte levens veranderende ervaring voor mij en de leerlingen! De veiligheid,waar ik veel mee bezig was, was goed en veel rekening mee gehouden. Top! (docent Noordik)

 

Expeditieleden in Cambodja

Evelien

15 jaar,Cambodja

Ik vond de mensen en de omgeving daar super. De mensen zijn daar zo lief en zo dankbaar,  onvoorstelbaar! Ik vond het super geregeld en heb geen verbeter punten. De ervaring die ik heb opgedaan ben ik zo dankbaar voor. Wat wij daar met zijn allen hebben achtergelaten is super!

Op expeditie met je school
Docent Sri Lanka

Mirjam

28 jaar,Cambodja

Voor onze expeditiereizen is vooral de mix tussen vrijwilligerswerk, contact met de lokale bevolking en onderdompeling in de cultuur van grote waarde. De expeditie naar Cambodja bevatte alle onderdelen, super! (docent Noordik)

Annet op Bali

Anne-Jet

17 jaar,Cambodja

De reis van mijn leven, zo kun je het ook wel noemen. ik vond de reis naar cambodja echt fan-tas-tisch. Het was boven verwachtingen, zo mooi! Ik kan de Expeditie niet in een zin beschrijven, want ik zou niet weten wat ik er in zou moeten zetten. Alles vond ik leuk, mooi en indrukwekkend!


Verantwoord en veilig

Bij PURE! Expedition staat veiligheid hoog in het vaandel. Lees hier alles over veiligheid.

Veiligheid

Inspiratie

Wil je meer lezen en zien over PURE! Expedition? Download dan onze inspiratiebrochure.

Inspiratiebrochure

Ontvang onze nieuwsbrief

Nieuws, reisverhalen en meer!