Sterre

18 jaar,Indonesië

“Het uitzetten van een schildpadje was de hoogtepunt van de expeditiereis!”

Nienke

17 jaar,Indonesië

“De Mount Batur beklimmen en snorkelen vond ik het leukst!”

Otie

18 jaar,Indonesië

”Tijdens de busreizen hoorden we altijd hetzelfde liedje. In dit liedje was een zin die heel goed bij onze expeditiegroep past: ‘Maybe we’re perfect strangers’. We waren namelijk vreemden van elkaar maar nu zijn we een hele hechte groep geworden.”

Lynn

16 jaar,Sri Lanka

Ik vond de safari in het Udawalawe national park het allerleukste! Het was heel bijzonder om alle verschillende dieren te zijn. Op een gegeven moment zagen we een kudde olifanten, later zagen we dat er ook een baby olifant bij stond! Hier hebben we lang bij stil gestaan zodat we ze goed konden bekijken. Dit was een hele bijzondere ervaring. Qua vrijwilligerswerk vond ik ook het Special needs project het leukst.

Daniek

17 jaar,Indonesië

“Naar het eiland gaan vond ik erg leuk! Dan zie je toch wel echt de dingen die je verwacht voordat je naar Bali gaat, zoals de Blue Lagoon bijvoorbeeld. Ook het snorkelen daar vond ik erg leuk!”

Chelsea

17 jaar,Indonesië

”Geweldig! Veel nieuwe indrukken en zeker voor herhaling vatbaar.”

Veerle

16 jaar,Sri Lanka

De goede sfeer in de groep is voor mij het hoogtepunt! Ik had nooit verwacht dat we zo snel zo’n hechte groep zouden worden!

Lisette

16 jaar,Sri Lanka

Ik vond het Special needs project het allerleukste met de kinderen. We hebben daar een middag leuke activiteiten gedaan zoals watergevecht met waterballonnen, gestoepkrijt, touwtje gesprongen en geëlastiekt. De kinderen daar waren zo ontzettend vrolijk! We hebben daar een top middag gehad!


Verantwoord en veilig

Bij PURE! Expedition staat veiligheid hoog in het vaandel. Lees hier alles over veiligheid.

Veiligheid

Inspiratie

Wil je meer lezen en zien over PURE! Expedition? Download dan onze inspiratiebrochure.

Inspiratiebrochure

Ontvang onze nieuwsbrief

Nieuws, reisverhalen en meer!