Chelsea

17 jaar,Bali

”Geweldig! Veel nieuwe indrukken en zeker voor herhaling vatbaar.”

Veerle

16 jaar,Sri Lanka

De goede sfeer in de groep is voor mij het hoogtepunt! Ik had nooit verwacht dat we zo snel zo’n hechte groep zouden worden!

Lisette

16 jaar,Sri Lanka

Ik vond het Special needs project het allerleukste met de kinderen. We hebben daar een middag leuke activiteiten gedaan zoals watergevecht met waterballonnen, gestoepkrijt, touwtje gesprongen en geëlastiekt. De kinderen daar waren zo ontzettend vrolijk! We hebben daar een top middag gehad!

Isabel

16 jaar,Bali

Een enorm leuke ervaring! Veel dingen gezien die een ‘gewone’ toerist nooit zou zien. Hele leuke vriendinnen aan overgehouden, waarmee ik deze ervaring kan delen.

Otie

18 jaar,Bali

”Tijdens de busreizen hoorden we altijd hetzelfde liedje. In dit liedje was een zin die heel goed bij onze expeditiegroep past: ‘Maybe we’re perfect strangers’. We waren namelijk vreemden van elkaar maar nu zijn we een hele hechte groep geworden.”

Lynn

16 jaar,Sri Lanka

Ik vond de safari in het Udawalawe national park het allerleukste! Het was heel bijzonder om alle verschillende dieren te zijn. Op een gegeven moment zagen we een kudde olifanten, later zagen we dat er ook een baby olifant bij stond! Hier hebben we lang bij stil gestaan zodat we ze goed konden bekijken. Dit was een hele bijzondere ervaring. Qua vrijwilligerswerk vond ik ook het Special needs project het leukst.

Tanja

57 jaar,Bali

Als begeleidster van de groep kan ik terugkijken op 18 gezellige dagen waar 10 met elkaar onbekende jongelui een groep zijn geworden die in een mooie vakantie veel hebben beleefd, geleerd en ervaren. Volgend jaar wil ik wel weer zo’n groep begeleiden!

Jiska

16 jaar,Sri Lanka

Ik vond de verschillende projecten leuk en het was gaaf om zoveel van Sri Lanka te zien!


Verantwoord en veilig

Bij PURE! Expedition staat veiligheid hoog in het vaandel. Lees hier alles over veiligheid.

Veiligheid

Inspiratie

Wil je meer lezen en zien over PURE! Expedition? Download dan onze inspiratiebrochure.

Inspiratiebrochure

Ontvang onze nieuwsbrief

Nieuws, reisverhalen en meer!