Over Go Pure

Go Pure is een sociale onderneming die zich inzet voor duurzaam en verantwoord vrijwilligerswerk, stages en reizen. Go Pure bestaat uit 3 verschillende deelactiviteiten namelijk Pure Volunteer, Go Stage en Pure Expedition. We zetten ons in om jou een waardevolle ervaring in het buitenland te geven. Go Pure is een reis naar zelfontplooiing en is ontstaan vanuit een pure passie voor reizen en ontdekken. Met een open perspectief de wereld ingaan en je horizon verbreden. Onderweg ontdek je verschillende culturen en ervaar je de natuur. Je ontdekt talenten van jezelf waarvan je niet wist dat je ze had. Door jouw inzet help je andere mensen talenten te ontwikkelen waardoor je jezelf enorm verrijkt. Ga naar www.gopure.nl voor meer algemene informatie. 

Go Pure werkt nauw samen met de ANBI stichting PURE! Foundation. De stichting PURE! Foundation ondersteunt de projecten in Azië financieel als aanvulling op het goede werk van onze vrijwilligers. Dat doen we door middel van fondsenwerving. Daarnaast stimuleren we bewustzijn over verantwoord en duurzaam vrijwilligerswerk in Nederland en bij de projecten. Stichting PURE! Foundation is een losstaande stichting die samenwerkt met Go Pure.

Pure Expedition – inspirerende reizen

Pure Expedition richt zich op expeditie reizen naar onze bestemmingen in Azië voor avontuurlijke jongeren van 17 t/m 23 jaar. Maak kennis met ontwikkelingswerk en ontdek het echte Cambodja, Bali, Nepal of Sri Lanka. Een jongerenreis staat in het teken van het ontdekken van vrijwilligerswerk, cultuur en zelfontwikkeling. Een reis om nooit te vergeten! Voor meer informatie over Pure Expedition bezoek onze website: www.pureexpedition.nl.

Pure Volunteer – duurzaam vrijwilligerswerk – de Azië specialist

Pure Volunteer richt zich op het aanbieden van vrijwilligerswerk bij kleinschalige projecten in Cambodja, Indonesië (Sumatra en Bali), Sri Lanka, Nepal en Thailand. Wij zorgen voor goede, betrouwbare projecten waar jij ook echt een bijdrage aan levert! Pure Volunteer zorgt voor goede voorlichting, training en begeleiding voor en tijdens je vrijwilligerswerk periode in het buitenland. Een verantwoorde en duurzame inzet van onze vrijwilligers staat hierbij centraal.

Pure Volunteer is gespecialiseerd in Azië, het werelddeel waar we begonnen zijn en waar onze passie en kennis ligt. Door onze betrokkenheid bij onze partnerprojecten zijn wij goed op de hoogte van de lokale behoeftes. Zo zorgen we voor een goed afgestemd en kwalitatief hoogstaand vrijwilligersprogramma. Kijk op www.purevolunteer.nl voor meer informatie.

Go Stage – betrouwbare buitenland stages

Go Stage richt zich op het aanbieden van kwalitatief goede stages wereldwijd. Dit vereist andere zorg en begeleiding dan vrijwilligerswerk en daarom is vanuit Pure Volunteer onze nieuwste tak Go Stage gegroeid. Bekijk ons aanbod van stages op de website www.gostage.nl

 


Ontvang onze nieuwsbrief

Nieuws, reisverhalen en meer!