Over PURE!

PURE! zet zich in om een blijvende bijdrage te leveren aan de zelfredzaamheid van en de kansen voor kinderen, jongeren en moeders in Azië. PURE! is onderdeel van stichting Go Pure!

In 2007 is PURE! opgericht door Nicoline Westen na een reis door Zuidoost-Azië. De liefde voor het land, de cultuur en de kinderen in Cambodja waren het begin van de stichting PURE!. Momenteel is PURE! actief in Indonesië (Bali), Cambodja, Nepal, Thailand en Sri Lanka. PURE! ondersteunt de zelfredzaamheid van de doelgroep door in te zetten op een combinatie van financiële ondersteuning, kennisoverdracht en bewustwording, zowel in Azië als in Nederland.

PURE! Volunteer

PURE! Volunteer richt zich op het aanbieden van vrijwilligerswerk bij kleinschalige projecten in Cambodja, Indonesië (Bali), Sri Lanka, Nepal en Thailand. Wij zorgen voor goede, betrouwbare projecten waar jij ook echt een bijdrage aan levert! PURE! zorgt voor goede voorlichting, training en begeleiding voor en tijdens je vrijwilligerswerk periode in het buitenland. Een verantwoorde en duurzame inzet van onze vrijwilligers staat hierbij centraal. Kijk voor meer informatie over PURE! Volunteer op de website www.purevolunteer.nl

Go Stage

Go Stage richt zich op het aanbieden van kwalitatief goede stages wereldwijd. Dit vereist andere zorg en begeleiding dan vrijwilligerswerk en daarom is vanuit PURE! Volunteer onze nieuwste tak Go Stage gegroeid. Wij werken samen met veel hogescholen in Nederland. Bekijk ons stage aanbod op de website www.gostage.nl

PURE! Expedition

PURE! Expedition richt zich op expeditie reizen naar onze bestemmingen in Azië voor avontuurlijke jongeren van 15 t/m 18 jaar. Maak kennis met ontwikkelingswerk en ontdek het echte Cambodja, Thailand, Bali, Nepal of Sri Lanka. Een jongerenreis staat in het teken van het ontdekken van vrijwilligerswerk, cultuur en zelfontwikkeling. Een reis om nooit te vergeten!

PURE! Foundation

PURE! Foundation ondersteunt de projecten in Azië financieel als aanvulling op het goede werk van onze vrijwilligers. Dat doen we door middel van fondsenwerving en het betrokken maken en houden van vrijwilligers en hun omgeving. Daarnaast stimuleren we bewustzijn over verantwoord en duurzaam vrijwilligerswerk in Nederland en bij de projecten. Stichting PURE! Foundation is een eigen stichting die samenwerkt met Stichting Go Pure!. Lees hier meer over de PURE! Foundation.

De Azië specialist 

PURE! is gespecialiseerd in Azië, het werelddeel waar we begonnen zijn en waar onze passie en kennis ligt. Door onze betrokkenheid bij onze partnerprojecten in Cambodja, Thailand, Bali, Nepal en Sri Lanka zijn wij goed op de hoogte van de lokale behoeftes en huidige veiligheidssituatie. Zo zorgen we voor een goed afgestemd, veilig en kwalitatief hoogstaand reisprogramma.


Ontvang onze nieuwsbrief

Nieuws, reisverhalen en meer!