Meet Sophie in Sri Lanka deze zomer!

Hoi allemaal!

Mijn naam is Sophie en namens Go Pure ben ik deze zomer een aantal maanden in Sri Lanka. Ga je met ons mee op expeditie in Sri Lanka? Ik ben jullie tour guide en begeleid de groepsrondreis voor Sri Lanka zomer 2019 met veel plezier! Hier alvast een korte introductie van mij.

Met mijn opleiding in de Toerisme en vele reizen heb ik inmiddels veel ervaring. Verre reizen doe ik vaak alleen; juist een perfecte manier om veel nieuwe mensen te leren kennen! Ik geloof net als Go Pure in de kracht van ontmoetingen. Dat is zo verrijkend! En juist voor jongeren vind ik deze expedities zo leuk: je hoeft het nog niet alleen te doen, maar reist samen. De mix van verschillende jongeren maakt de groep juist zo leuk. Mijn eerste verre reis was naar Thailand. Hier werkte ik als vrijwilliger voor een opvang voor olifanten. Een fantastische ervaring. En hoe geweldig is het dat we met deze expeditie dit jaar in Sri Lanka het olifantenproject gaan bezoeken en daar aan de slag gaan! Een onvergetelijk reiservaring vind ik mijn stage in Mauritius vorig jaar. De Mauritanian zorgen met hun vriendelijkheid en gezelligheid direct voor een glimlach op mijn gezicht als ik daar aan terug denk! En als je me vraagt wat ik sowieso in mijn backpack meeneem dan is het mijn camera! Foto’s zijn een prachtige herinnering aan alle reisavonturen, dus mij zie je altijd met camera en gopro in de hand!

 

Meld je aan voor de jongerenreis naar Sri Lanka en ik hoop je snel te ontmoeten! Let’s make memories!


Welk land kies jij?

Ga aankomende zomer mee met PURE! Expedition en ontdek samen met leeftijdsgenoten een van deze prachtige landen die in het filmpje te zien zijn! Welk land ga jij deze zomer ontdekken?

Matilde’s expeditie naar Sri Lanka

Waarom is een jongerenreis met PURE! Expedition zo gaaf? Matilde is afgelopen zomer mee geweest op...

Ontvang onze nieuwsbrief

Nieuws, reisverhalen en meer!