Bali; een schitterend tropisch paradijs

Indonesië

Bali, een eiland vol cultuur, behoort tot het land Indonesië. Als je aan Bali denkt dan denk je waarschijnlijk aan een paradijselijk vakantieoord vol mooie stranden en lekker eten. Pas wanneer je het échte Bali leert kennen zul je zien dat een groot deel van de bevolking in armoede leeft en dat er erg slecht onderwijs geboden wordt.

Pure Expedition neemt jou mee naar de eilanden Bali en Nusa Penida tijdens de reis. Twee prachtige eilanden waar we samen de rijke cultuur gaan ontdekken en avontuurlijke uitstapjes maken zoals het beklimmen van een heuse vulkaan. Ook het groene Ubud staat op het programma waar je gaat fietsen door de rijstvelden. Daarnaast bezoeken we een onderwijsproject en gaan we samen activiteiten doen met lokale leeftijdsgenoten.

Sumatra (voor 2019 niet op het programma) is het op een na grootste eiland van Indonesië. Het eiland bestaat veelal uit tropisch regenwoud, bergen, ongerepte stranden en theeplantages. Ook is er nog weinig toerisme op Sumatra. Dat maakt het eiland echt authentiek. Op Sumatra ervaar je het echte Indonesië en leef je samen met de lokale bevolking. De kinderen op Sumatra leven in relatief arme omstandigheden. Met Pure Expedition bezoek je een aantal arme gemeenschappen om iets te kunnen bijdragen. Daarnaast ontdek je als groep het avontuurlijke eiland, ga je snorkelen en maak je een prachtige trekking naar een bergtop.

Expeditie 2019 gaat dit jaar naar Bali!

Reizen in Indonesië


Ontvang onze nieuwsbrief

Nieuws, reisverhalen en meer!