Expeditie op maat

Wil jij graag met je studentenvereniging, scouting clubs of sportvereniging een expeditiereis maken naar Azië? Wij maken voor alle soorten groepen expedities op maat.

Anders dan in de georganiseerde groepsreizen in de zomervakantie voor individuele expeditieleden maken we voor deze groepen de reis in samenspraak geheel op maat. Dit betekent dat de reis korter of langer dan 16 dagen kan duren en ook in een andere periode in het jaar kan plaatsvinden. De georganiseerde activiteiten worden afgestemd op de wensen en behoeften van de groep.

De bezochte partnerprojecten zijn kleinschalig en persoonlijk. Echter, hebben zij niet de expertise in huis om een groep minderjarige buitenlandse reizigers ook echt goed te begeleiden. Daar helpen wij mee. Wij matchen jullie met één of meerdere partnerprojecten op één van onze bestemmingen. Daarnaast zorgen wij voor goede organisatie, veiligheid en begeleiding ter plaatse. Jullie kunnen je richten op fondsenwerving, voorbereiding en vooral veel voorpret!

Aanmelden

Ben je geïnteresseerd in de groepsreizen die wij organiseren? Neem dan contact met ons op zodat wij de mogelijkheden met jullie kunnen bespreken.


Ontvang onze nieuwsbrief

Nieuws, reisverhalen en meer!